Om konkurransen

Velkommen til Ti på Topp Frosta

CORONAINFO
På grunn av situasjonen med Corona oppfordrer til å gå spredt, men at familiemedlemmer kan gå sammen. Bruk sunn fornuft og følg myndighetenes råd til en hver tid. Ellers går aktiviteten som normalt

VELKOMMEN
Ti på Topp i Frosta er nyoppstartet i 2020 og drives av Midt-Norge Bedriftsidrettskrets. Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag til god folkehelse. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i bedre form. Aktivitetsperioden varer fra 27.juni-11.oktober 2020. Alle ti turmål finner du i Ti på Topp-appen med veibeskrivelse og turbeskrivelse samt kart hvor du kan se hvor du er til enhver tid. Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar! Uansett om du har mål om å ta alle ti turmål i løpet av sesongen eller om du skal gå hundre turer, så lover vi deg fine opplevelser og muligheten for å oppdage nye turperler. Det koster 200kr å være med og 100 kroner pr barn som legges innunder voksne i familielaget. 

DELTAKERPREMIE  
Alle som besøker de ti toppene får årets Ti på Topp-kopp til premie. Er du 10 år eller yngre (født 2010 eller senere) eller 70 år og eldre (født 1950 eller tidligere) er premiekravet sju ulike topper. De som har klart kravet har rett på premie og den får man ca i november. Vi varsler på mail når de er klare til henting.

HVORDAN REGISTRERE DINE TURER 
Ti på Topp er en digital konkurranse og blir du med ved og laste ned appen Ti på Topp på din mobil. Trykk på påmelding og følg stegene til du er påmeldt. I appen har du veibeskrivelse, turbeskrivelse og kart hvor du kan se hvor du er til en hver tid. Når du er på toppunktet trykker du ¨sjekk inn¨, og da er turen registrert. Enkelt og greit. 

Følg oss gjerne for på facebook, Ti på Topp Frosta for oppdatering gjennom hele sesongen.

VIS HENSYN OG TA VARE PÅ NATUREN 
-Bruk anviste P-plasser 
-Ta hensyn til dyr på beite og vis respekt for dyr og natur 
-Husk å lukke grinder og lignende etter deg 
-Ta med deg søppelet hjem 
-Fra 1. april tom 20. august er det båndtvang, men vi oppfordrer til båndtvang hele aktivitetsperioden.  
-Husk at bæsjeposer skal tas med hjem 
-Bruk av ild og bål i skog og mark er forbudt i perioden 15. april til 15. september.  
-Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar 
 

#tipåtoppfrosta
 
 

Tilbake til hovedside